Błyskawiczna wysyłka Bezpieczne płatności
Ładuję...
Indyjskie kawy to przede wszystkim głęboki aromat przypraw. Lekko pikantna, czekoladowa intensywna kawa o niskiej kwasowości. Stopień palenia: średnio mocny Waga: 250 g
Bardzo aromatyczna, kremowa kawa o średniej mocy. Nuty: słodyczy, gorzkiej czekolady, migdałów. Polecamy jako single origin espresso, do ekspresów automatycznych i kawiarek typu moka. Stopień palenia: średni Waga: 250 g
Bardzo dobrej jakości ziarno o łagodnym, pełnym i świetnie zbilansowanym słodkim smaku. Stopień palenia: jasny Polecamy do każdego rodzaju zaparzania. Charakterystyka: Wysokość uprawy: 1700 - 1900m n.p.m. Proces obróbki: myta, obróbka na mokro
Klasyczna kawa z Kolumbii 100 % arabiki, średnio-ciemne palenie daje głęboki i wyrazisty posmak połączony nutą orzechowo-czekoladową. Stopień palenia: 2/5, przeznaczenie: french press, kawiarka, parzenie tradycyjne Waga: 250 g, palarnia Harmonia
80% Arabica 20% Robusta Mieszanka czterech rodzajów ziaren arabiki z dodatkiem robusty dla zwolenników włoskiego espresso. Wyrazisty blend, który bardzo dobrze komponuje się w ekspresach automatycznych jak i kolbowych. Stopień palenia: 4/5 Palarnia Harmonia, waga 250 g.
80% Arabica 20% Robusta Mieszanka czterech rodzajów ziaren arabiki z dodatkiem robusty dla zwolenników włoskiego espresso. Wyrazisty blend, który bardzo dobrze komponuje się w ekspresach automatycznych jak i kolbowych. Stopień palenia: 4/5 Palarnia Harmonia, waga 250 g.
Bardzo dobrej jakości arabika o pięknym, dużym ziarnie. Wyczuwalny posmak gorzkiej czekolady ze szczyptą orzecha włoskiego wykończony pomarańczowym herbatnikiem. Stopień palenia: 4/5, do ekspresu ciśnieniowego, aeropressu, french press, parzona tradycyjnie do szklanki, tygielka Palarnia Harmonia, waga 250 g.
Nasza strona WWW używa cookies. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody możesz zablokować cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej lub opuścić stronę.