Herbata zielona graviola kiwi - Basilur, stożek 100 g Rozwiń

Herbata zielona graviola kiwi - Basilur, ekspres 25 szt

Basilur Basilur

Hb. 71537

Nowy

Herbata Basilur GRAVIOLA to pyszny, zielony napar posiadający moc właściwości leczniczych. Graviola jest powszechnie stosowanym środkiem naturalnym o działaniu uspokajającym i sprzyjającym leczeniu zakażeń, opryszczki oraz raka atakującego różne narządy. 

Waga netto: 25x1,5g = 37,5g


Skład: zielona herbata cejlońska (96%) z dodatkiem naturalnego aromatu flaszowca miękkociernistego (4%)

 

 

 

Więcej szczegółów

6 Przedmioty

10,50 zł

brutto

Herbata Basilur GRAVIOLA to pyszny, zielony napar posiadający moc właściwości leczniczych. Graviola jest powszechnie stosowanym środkiem naturalnym o działaniu uspokajającym i sprzyjającym leczeniu zakażeń, opryszczki oraz raka atakującego różne narządy. Połączenie tego owocu z zieloną herbatą tworzy zdrowy i orzeźwiający napój.


Waga netto: 25 x 1,5 g = 37,5 g

Skład: zielona herbata cejlońska (96%) z dodatkiem naturalnego aromatu flaszowca miękkociernistego (4%)

Kraj pochodzenia: Sri Lanka

Zielona Herbata:
Określana jest mianem herbaty niefermentowanej, ponieważ nie przechodzi ona procesu utleniania. Otrzymuję się ją poprzez podgrzanie/prażenie liści, aby przyspieszyć proces więdnięcia i niedopuszczenia do ich fermentacji. Po tym etapie następuje formowanie listków poprzez ich zwijanie. Produkcja kończy się suszeniem i sortowaniem. Zielona herbata jest źródłem polifenoli i przeciwutleniaczy niezbędnych dla dobrego zdrowia i długowieczności.

Sposób parzenia:
Łyżeczkę herbaty zalać gorącą wodą o tempraturze pomiędzy 70 st. C a 80 st. C. Czas parzenia powinien wynosić od 3 do 5 minut. Liście zielonej herbaty można parzyć dwu- lub trzykrotnie. Pierwsze parzenie powinno trwać ok. 3 min, a każde następne wydłużamy o 1 min.

 

 

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Zgadzam się

Nasza strona WWW używa cookies. Jeżeli nie wyrażasz na to zgody możesz zablokować cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej lub opuścić stronę.